Slavnostna novoletna prireditev

V četrtek, 21.12.2017 smo v restavraciji šole skupaj z dijaki pripravili tradicionalno slavnostno novoletno večerjo s plesom. Letošnja prireditev je bila prav posebna, saj so dijaki vzgojitelju Ježu, ki se je upokojil, pripravili bogato, ganljivo in nepozabno poslovitev, na kateri je sodeloval tudi pevski zbor dijaškega doma, pod vodstvom prof. Vinka Kralja.

V voditeljskih vlogah sta se odlično odrezala Klara Veronika Leonard in Anže Bolčina. Povezovala sta pester kulturni program, v katerem smo spoznali kar nekaj novih talentov. S svojim angelskim glasom sta nas očarali Tinkara Hladnik in Julija Možina s pesmijo Na božično noč (avtor, Pop design). Znova nas je navdušila domska plesna skupina pod vodstvom dijakinje Lene Jež, ki se je letos predstavila tudi plesalcem Leonardom. Izabela Podobnik in Žak Žlogar pa sta nas nasmejala s svojim skečem Koširja in Tofa.

Po slavnostni večerji (hladno-topli bife) nas je vse do 24.ure zabavala skupina Last Word. Večer smo zaključili vsi nasmejani s skupnim selfijem pod odrom.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost