Slavnostna novoletna prireditev

V četrtek 20. 12. 2018 je v restavraciji šole potekala tradicionalna domska novoletna večerja s plesom. Dijaki in vzgojitelji, ter drugi delavci šole z ravnateljico na čelu, smo se zbrali ob prijetnem druženju, ki ga je popestril kratek kulturni program, dodatno pa ga je začinil glasbena skupina TheTakeover.

V kulturnem programu so sodelovali dijaki plesnega krožka, ki ga s svojim talentom in neusahljivo energijo vodi Lana Jež, bivša dijakinja doma. S svojimi mlajšimi kolegi Samanto Barilla, Julio Možina, Urško Jaksetič, Nino Fatur, Milico Grujič in Maxom Jeromelom je zaplesala simpatično koreografijo. Predstavili so se tudi dijaki glasbenega krožka, to so Julia Možina, Tinkara Hladnik, Matevž Bratina in Luka Janša. Sodelovala sta tudi dijaka Max Jeromel in Jaka Mahnič, ki sta v simpatičnem skeču nasmejala publiko. Ne gre pozabiti seveda voditeljev prireditve, to sta bila Zala Rajter Hacin in Bor Caruso Bizjak.

Sledila je bogata večerja in prečudoviti ples, ki je spravilna noge prav vse od prve do zadnje pesmi. Vsi smo bili enotni, da je tak dogodek res poseben, saj pripomore k neformalnemu in sproščenemu druženju med dijaki in vzgojitelji, kar pa zagotovo prispeva k bolj poglobljenemu spoznavanju drug drugega in tkanju trdnejših vezi.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost