Novoletna večerja s plesom, december 2019

V četrtek, 19. 12. 2019, je v domu potekala že tradicionalna slavnostna novoletna večerja s plesom. V svečano okrašeni restavraciji šole smo se zbrali dijaki in vzgojitelji, poleg pa so bili povabljeni vsi tesnejši sodelavci doma. Prisotne je tudi letos pozdravila in nagovorila ravnateljica Adelija Perne. Nato je sledil krajši kulturni program, ki ga vsako leto pripravijo dijaki in vzgojitelji plesnega in glasbenega krožka.

Sam program sta povezovala Maša Pivk in Gašper Premrl, ki sta z izjemno napovedjo nastopajočih pričarala pravo praznično vzdušje. Nastopajoči pa so njune besede vsekakor potrdili. To so bili pevski zvezdnici Tinkara Hladnik in Julia Možina, plesalke Samanta Barilla, Lara Lukač, Simona Bozhionova, Anis Špiljak in Tina Furlan, z voditeljico Leno Jež, domski super glasbeni trio Matevž Bratina na harmoniki, Luka Janša na kitari in Rene Šajn na bas kitari, ter glasbeno-pevska skupina, ki jo sestavljajo Guilia Ocovich, Timeja Zalaznik, Jelena Malinović, Tinkara Hladnik, Julia Možina in Elizabeta Skrt.

Sledila je okusna pojedina ter za dijake težko pričakovani ples z živo glasbo, ki jo je tudi letos izvajala skupina The Takeovers.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost