Dan odprtih vrat

V četrtek, 24.10 2019 je bilo na šolski ploščadi zelo veselo. Na stojnicah so dijaki in mentorji predstavljali programe naše šole. Obiskovalci, predvsem pa bodoči dijaki, so lahko okušali kulinarične  specialitete, uživali v masažah in tako na praktičen način  pridobili veliko koristnih informacij o bodočem poklicu.

Dijaški dom je na svoji stojnici pričaral prav posebno vzdušje, Grajsko jesen in na grajski način predstavil življenje v dijaškem domu. V sklopu oblikovnega krožka, kaligrafskega krožka in krožka ličenja, smo skupaj  z dijaki želeli pokazati, da je ustvarjalnost lahko poučna in igriva ter, da se z malo domišljije lahko predstaviš tudi na ustvarjalen in bolj zanimiv način.

Za trenutek so se sobe dijakov  spremenile v sobane, jedilnica v plesno dvorano,.. Tina Čermelj v zmajevo princesko. Nastajali so tudi mladi zmajčki, imena s kaligrafsko pisavo,.. čarobni napoji,.. Škoda le, da samo za trenutek..:) Lepo je bilo.

Sodelovale so dijakinje:  Medina Bedić, Nika Prezelj, Tina Čermelj, Špela, Pangerc, Julija Slavič, Maja Rotar, Enea Nikolić in Larisa Prelac.

Mentorice: Andrejka Brajko, Živa Volk in Tanja Potočnik

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost